Utilaje-Scule

BANC PROBE CASETE DIRECTIE

VEZI VIDEO    https://www.youtube.com/watch?v=e7L8XqTqarE

banc11

BANC PROBE POMPE SERVODIRECTIE

VEZI VIDEO  https://www.youtube.com/watch?v=cmJRijI-Z5k

Banc probe pompa servodirectie

NOU!!!

 

VEZI VIDEO Rctificare locas distribuitor.

Rectificare locas distribuitor

Produs propriu, executat profesionist, vă permite dotarea service-ului dvs. cu un banc profesional de probat casetele de direcție, la un preț foarte avantajos. Oferind un indicator de presiune, un reglaj de presiune și un indicator de pierdere a presiunii, bancul de probe pentru casetele de direcție asigură detectarea problemelor acestora și permite repararea sau rectificarea acestora cu respectarea normelor de calitate și siguranță.

Executie Banc de Probe pentru testarea casetelor de directie,in vederea depistarii pierderilor de presiune la exterior cat si a pierderilor interioare datorate segmentilor de teflon sau distribuitorului,ulterior rectificarii si schimbarii KIT-ului care contine simering-uri si bucsi teflon sau poliamida,inclusiv celelalte elemente de culisare si etansare.Deasemenea acest Banc de Probe  se preteaza si  pentru masurarea presiunii pompei servodirectiei direct pe autovehicul,fara demontarea acesteia.O alta intrbuintare a Bancului de probe este testarea casetei de directie pe masina inainte ca aceasta sa trebuiasca demontata,astfel se constata ce este defecta pompa hidraulica a servodirectiei sau caseta de directie.

Acest dispozitiv se poate folosi si pentru a testa caseta de directie cu care sunt dotate camioanele si autocarele.
Se preteaza si pentru curatarea si spalarea circuitului hidraulic cu care este dotat autovehicolul,inclusiv cele dotate cu sistemul Servotronic.
EXECUTIE LA COMANDA          Pentru dotarea atelierelor mecanice — Contactați-ne!